Inteligentna lodówka

Data dodania: 2016-05-03         wyślij link e-mailem        

Makaron z pieczarkami i łososiem

Makaron z pieczarkami i łososiem
Pora dnia: Obiad, Kolacja, Podwieczorek
Smak: Łagodny
Sposób przygotowania: Gotowanie + smażenie
Kcal: 684
Ilość porcji: 2
Kcal w 1 porcji: 342
Stopień trudności:
Czasochłonność:
Koszt dania:
Cena dania: 19.44 zł
SKŁADNIKI:
Pieczarka uprawna 800 g (40 x sztuka)
Cebula 110 g (1 x średniej wielkości)
Łosoś, wędzony 100 g (4 x plaster)
Makaron 90 g (1 x szklanka)
Pietruszka, natka 24 g (4 x łyżeczka)
Czosnek 10 g (2 x ząbek)

* w celu sprawdzenia wartości kalorycznej poszczególnych składników proszę kliknąć na nazwę
DODATKI:

pieprz, sól

SPOSÓB WYKONANIA:

Ugotować makaron. Pieczarki podsmażyć z cebulą, następnie dodać łososia pokrojonego na plasterki. Gotowy makaron odcedzić, przełożyć na patelnię i wymieszać z pozostałymi składnikami. Danie posypać posiekaną natką pietruszki.

powrót


Skomentuj (0)


    Login:
    Hasło:
    Nie pamiętasz hasła?
    Zaloguj się FB