Nazwa produktu ↓↑ Kcal↓↑ W↓↑ Bło↓↑ Chol↓↑ Bia↓↑ Węg↓↑ ↓↑ IG↓↑ WW↓↑ WBT↓↑ Glukoza↓↑ Galaktoza↓↑ Fruktoza↓↑ Sacharoza↓↑ Laktoza↓↑ Maltoza↓↑ Skrobia↓↑ Try↓↑ Arg↓↑ His↓↑ Fen↓↑ Izo↓↑ Tre↓↑ Liz↓↑ Met↓↑ Leu↓↑ Wal↓↑ Jednonienasycone↓↑ Nasycone↓↑ Trans↓↑ Wielonienasycone↓↑ Beta-Karoten↓↑ A↓↑ D↓↑ E↓↑ C↓↑ B1↓↑ B2↓↑ B4↓↑ B5↓↑ B6↓↑ B11↓↑ B12↓↑ H↓↑ Pp↓↑ K↓↑ Ca↓↑ Mg↓↑ K↓↑ Na↓↑ Mn↓↑ F↓↑ Cu↓↑ Se↓↑ Zn↓↑ P↓↑ Fe↓↑ Cr↓↑ Cl↓↑ Mo↓↑ I↓↑ Cena↓↑
(wartość w 100 g) (kcal) (g) (g) (mg) (g) (g) (g) (-) (-) (-) (g) (g) (g) (g) (g) (g) (g) (mg) (mg) (mg) (mg) (mg) (mg) (mg) (mg) (mg) (mg) (g) (g) (g) (g) (mcg) (mcg) (mcg) (mg) (mg) (mg) (mg) (mg) (mg) (mg) (mcg) (mcg) (mcg) (mg) (mcg) (mg) (mg) (mg) (mg) (mg) (mg) (mg) (mcg) (mg) (mg) (mg) (mg) (mg) (mcg) (mcg) (zł)
Bakłażan, gotowany bez soli 35 90 2,5 - - 8,7 - - 0,62 - - - - - - - - - - - - - - - - - - 0,02 0,04 - - 22 0 0 0,41 1,3 - - - - - 14 - - - - 6 11 123 1 - - - - - 15 - - - - - -
Bakłażan, gotowany z solą 33 90 2,5 - - 8,1 - - 0,56 - - - - - - - - - - - - - - - - - - 0,02 0,04 - - 22 0 0 0,41 1,3 - - - - - 14 - - - - 6 11 123 239 - - - - - 15 - - - - - -
Bakłażan, marynowany 49 87 2,5 - - 9,8 - - 0,98 - - - - - - - - - - - - - - - - - - 0,06 0,14 - - 30 0 0 0,03 0 - - - - - 20 - - - - 25 6 12 1674 - - - - - 9 - - - - - -
Login:
Hasło:
Nie pamiętasz hasła?
Zaloguj się FB