Nazwa produktu ↓↑ Kcal↓↑ W↓↑ Bło↓↑ Chol↓↑ Bia↓↑ Węg↓↑ ↓↑ IG↓↑ WW↓↑ WBT↓↑ Glukoza↓↑ Galaktoza↓↑ Fruktoza↓↑ Sacharoza↓↑ Laktoza↓↑ Maltoza↓↑ Skrobia↓↑ Try↓↑ Arg↓↑ His↓↑ Fen↓↑ Izo↓↑ Tre↓↑ Liz↓↑ Met↓↑ Leu↓↑ Wal↓↑ Jednonienasycone↓↑ Nasycone↓↑ Trans↓↑ Wielonienasycone↓↑ Beta-Karoten↓↑ A↓↑ D↓↑ E↓↑ C↓↑ B1↓↑ B2↓↑ B4↓↑ B5↓↑ B6↓↑ B11↓↑ B12↓↑ H↓↑ Pp↓↑ K↓↑ Ca↓↑ Mg↓↑ K↓↑ Na↓↑ Mn↓↑ F↓↑ Cu↓↑ Se↓↑ Zn↓↑ P↓↑ Fe↓↑ Cr↓↑ Cl↓↑ Mo↓↑ I↓↑ Cena↓↑
(wartość w 100 g) (kcal) (g) (g) (mg) (g) (g) (g) (-) (-) (-) (g) (g) (g) (g) (g) (g) (g) (mg) (mg) (mg) (mg) (mg) (mg) (mg) (mg) (mg) (mg) (g) (g) (g) (g) (mcg) (mcg) (mcg) (mg) (mg) (mg) (mg) (mg) (mg) (mg) (mcg) (mcg) (mcg) (mg) (mcg) (mg) (mg) (mg) (mg) (mg) (mg) (mg) (mcg) (mg) (mg) (mg) (mg) (mg) (mcg) (mcg) (zł)
Cukier biały Krajowa Spółka Cukrowa... 405 - - - 0 99,8 0 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 0,83
Cukier brązowy 380 1,3 - - - 98 - - 9,8 - 1,4 0 1,1 95 0 0 - - - - - - - - - - - 0 0 - - 0 0 0 0 0 - - - - - 1 - - - - 83 9 133 28 - - - 1,2 - 4 - - - - - 1,55
Cukier brązowy demerara Billingtons... 400 - - - 0,6 98,8 0 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Cukier klonowy 354 8 - - - 91 - - 9,1 - - - - - - - - - - - - - - - - - - 0,06 0,04 - - 0 0 0 0 0 - - - - - - - - - - 90 19 274 11 4,4 - - - 6,1 3 1,6 - - - - -
Cukier puder 405 0,2 0 0 0 99,8 0 - 9,98 0 - - - 99,8 0 - 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 - 0 0 0 0 0 0 0 0 - - 0 0 0 - 0 - 1 0 2 1 0,01 - 0,02 - 0,02 0 0 - - - - 2,31
Cukier waniliowy 405 0,2 0 0 0 99,8 0 - 9,98 0 - - - 99,8 0 - 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 - 0 0 0 0 0 0 0 0 - - 0 0 0 - 0 - 1 0 2 1 0,01 - 0,02 - 0,02 0 0 - - - - 2,31
Login:
Hasło:
Nie pamiętasz hasła?
Zaloguj się FB