Nazwa produktu ↓↑ Kcal↓↑ W↓↑ Bło↓↑ Chol↓↑ Bia↓↑ Węg↓↑ ↓↑ IG↓↑ WW↓↑ WBT↓↑ Glukoza↓↑ Galaktoza↓↑ Fruktoza↓↑ Sacharoza↓↑ Laktoza↓↑ Maltoza↓↑ Skrobia↓↑ Try↓↑ Arg↓↑ His↓↑ Fen↓↑ Izo↓↑ Tre↓↑ Liz↓↑ Met↓↑ Leu↓↑ Wal↓↑ Jednonienasycone↓↑ Nasycone↓↑ Trans↓↑ Wielonienasycone↓↑ Beta-Karoten↓↑ A↓↑ D↓↑ E↓↑ C↓↑ B1↓↑ B2↓↑ B4↓↑ B5↓↑ B6↓↑ B11↓↑ B12↓↑ H↓↑ Pp↓↑ K↓↑ Ca↓↑ Mg↓↑ K↓↑ Na↓↑ Mn↓↑ F↓↑ Cu↓↑ Se↓↑ Zn↓↑ P↓↑ Fe↓↑ Cr↓↑ Cl↓↑ Mo↓↑ I↓↑ Cena↓↑
(wartość w 100 g) (kcal) (g) (g) (mg) (g) (g) (g) (-) (-) (-) (g) (g) (g) (g) (g) (g) (g) (mg) (mg) (mg) (mg) (mg) (mg) (mg) (mg) (mg) (mg) (g) (g) (g) (g) (mcg) (mcg) (mcg) (mg) (mg) (mg) (mg) (mg) (mg) (mg) (mcg) (mcg) (mcg) (mg) (mcg) (mg) (mg) (mg) (mg) (mg) (mg) (mg) (mcg) (mg) (mg) (mg) (mg) (mg) (mcg) (mcg) (zł)
Bryzole Indykpol S.A. - Olsztyn 196,5 - - - 13,2 10,9 11,3 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Bulion drobiowy 5 - - - 0,2 0,2 0,4 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 2,68
Ćwiartka kurczaka Roldrób S.A. -... 195 - - - 15 0 15 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 0,55
Filet z indyka specjał Indykpol S.A. -... 93 - - - 18,7 1 1,4 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Filet z piersi z kurczaka Sokołów... 116 - - - 21,8 0 3,2 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 1,54
Frankfurterki, drobiowe 223 63 - 96 16 2,7 16 - 0,27 2,08 0,42 0 0 0 0 0,11 - - - - - - - 1100 - 1000 - 5,9 3,9 0,15 - 0 0 21 0,22 0 - - - 1,1 - 7 - - - - 74 20 202 844 - - - 23 1,1 162 1,2 - - - - -
Frankfurterki, z indyka 223 63 - 77 12 3,8 17 - 0,38 2,01 1 0 0 0 0 0,17 - - - - - - - 1200 - 1200 - 5,7 4 0,79 - 0 0 23 0,62 0 - - - - - 9 - - - - 148 14 392 1078 - - - 15 1,8 172 1,5 - - - - -
Galaretka drobiowa Wyrób własny 192 61,8 0,5 50 27,3 1,2 8,8 - 0,07 1,88 - - - 0,3 0 - 0,1 150 2102 450 827 799 878 1669 502 1419 988 3,95 1,99 - 1,82 443 5 0,86 0,45 2 0,04 0,12 - - 0,25 7,8 0,19 - 2,55 - 14 17 238 65 0,06 - 0,05 - 0,92 107 1,1 - - - - -
Gęś, mięso 339 53,3 0 80 14,1 0 31,8 - 0 3,43 - - - 0 0 - 0 204 950 396 619 643 653 1255 351 1202 701 15,72 7,32 - 6,54 0 30 1,4 0,2 0 0,12 0,03 - - 0,58 5 0,3 - 6,4 - 5 18 243 48 0,02 - 0,17 - 1,66 152 2,4 - - - 0,7 2,56
Gęś, mięso i skóra 371 50 - 80 16 - 34 - - 3,7 - - - - - - - - - - - - - 1300 - 1300 - 18 9,8 - - - 17 - - 4,2 - - - 1,3 - 4 - - - - 12 18 308 73 - - - 14 1,7 234 2,5 - - - - -
Gęś, mięso i skóra, pieczone 305 52 - 91 25 - 22 - - 2,98 - - - - - - - - - - 1100 1200 1100 2000 - 2100 1200 10 6,9 - - 0 21 3 1,7 0 - - - 1,5 - 2 - - - - 13 22 329 70 - - - 22 2,6 270 2,8 - - - - -
Gęś, mięso, pieczone 238 57 - 96 29 - 13 - - 2,33 - - - - - - - - - - 1200 1500 1200 2500 - 2400 1500 4,3 4,6 - - - 12 - - 0 - - - 1,8 - 12 - - - - 14 25 388 76 - - - 26 3,2 309 2,9 - - - - -
Gęś, tuszka 341 - - - 14,1 0 31,8 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Gęś, wątroba 133 72 - 515 16 6,3 4,3 - 0,63 1,03 - - - - - - - - - - - - - 1200 - 1500 1000 0,81 1,6 - - - 9309 - - 4,5 - - - 6,2 - 738 54 - - - 43 24 230 140 - - 7,5 68 3,1 261 31 - - - - -
Indyk opiekany Indykpol S.A. - Olsztyn 157 - - - 23,5 0 7 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Indyk w galarecie Z.P.H. A. ZYSKA -... 45 - - - 7 1 1,5 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Indyk w rosole, z puszki/słoika 169 66 - 66 24 1,5 6,9 - 0,15 1,58 - - - - - - - - - - - 1200 1000 2100 - 1800 1200 2,3 2 - - 0 0 11 0,27 2 - - - - - 6 - - - - 12 20 224 467 - - - 26 2,4 162 1,9 - - - - -
Indyk w sosie, mrożony 67 85 - 18 5,9 4,6 2,6 - 0,46 0,47 - - - - - - - - - - - - - - - - - 0,97 0,85 - - - 13 - - 0 - - - - - 4 - - - - 14 8 61 554 - - - 19 - 81 - - - - - -
Indyk, baton szynkowy 143 72,6 - 69 14,9 - 9,3 - - 1,43 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 21 - - 2 - - - - - - - - 4,7 - 8 30 304 826 - - - - 1,67 204 - - - - - -
Indyk, białe mięso bez skóry 115 74 - 60 24 - 1,6 - - 1,10 - - - - - - - - - - - 1200 1000 2200 - 1900 1300 0,27 0,5 - - - 0 - - 0 - - - - - 8 - - - - 12 27 305 63 - - - 24 1,6 204 1,2 - - - - -
Indyk, białe mięso ze skórą 159 70 - 65 22 - 7,4 - - 1,55 - - - - - - - - - - - 1100 - 2000 - 1700 1100 2,8 2 - - - 2 - - 0 - - - - - 7 - - - - 13 24 271 59 - - - 22 1,6 184 1,2 - - - - -
Indyk, białe mięso ze skórą... 197 63 - 76 29 - 8,3 - - 1,91 - - - - - - - - - - 1100 1400 1200 2600 - 2200 1500 2,8 2,3 - - 0 0 5 0,13 0 - - - - - 6 - - - - 21 26 285 63 - - - 29 2 208 1,4 - - - - -
Indyk, cały 166 70 - 73 20 - 8,8 - - 1,59 - - - - - - - - - - - 1000 - 1800 - 1600 1100 3,1 2,5 - - - 120 - - 0,2 - - - - - 24 1,7 - - - 16 22 267 63 - - - 23 2,2 178 1,9 - - - - -
Indyk, cały, duszony 158 - - - 23,7 8,5 0,5 - 0,85 0,99 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Indyk, cały, pieczony 215 61 - 94 28 - 11 - - 2,11 - - - - - - - - - - 1100 1400 1200 2500 - 2200 1500 3,4 3,1 - - - 56 - - 0,1 - - - - - 20 1,3 - - - 26 24 272 63 - - - 29 3,1 199 2 - - - - -
Strona: 1 | 2 | 3 | 4 ... z 8
Login:
Hasło:
Nie pamiętasz hasła?
Zaloguj się FB