Nazwa produktu ↓↑ Kcal↓↑ W↓↑ Bło↓↑ Chol↓↑ Bia↓↑ Węg↓↑ ↓↑ IG↓↑ WW↓↑ WBT↓↑ Glukoza↓↑ Galaktoza↓↑ Fruktoza↓↑ Sacharoza↓↑ Laktoza↓↑ Maltoza↓↑ Skrobia↓↑ Try↓↑ Arg↓↑ His↓↑ Fen↓↑ Izo↓↑ Tre↓↑ Liz↓↑ Met↓↑ Leu↓↑ Wal↓↑ Jednonienasycone↓↑ Nasycone↓↑ Trans↓↑ Wielonienasycone↓↑ Beta-Karoten↓↑ A↓↑ D↓↑ E↓↑ C↓↑ B1↓↑ B2↓↑ B4↓↑ B5↓↑ B6↓↑ B11↓↑ B12↓↑ H↓↑ Pp↓↑ K↓↑ Ca↓↑ Mg↓↑ K↓↑ Na↓↑ Mn↓↑ F↓↑ Cu↓↑ Se↓↑ Zn↓↑ P↓↑ Fe↓↑ Cr↓↑ Cl↓↑ Mo↓↑ I↓↑ Cena↓↑
(wartość w 100 g) (kcal) (g) (g) (mg) (g) (g) (g) (-) (-) (-) (g) (g) (g) (g) (g) (g) (g) (mg) (mg) (mg) (mg) (mg) (mg) (mg) (mg) (mg) (mg) (g) (g) (g) (g) (mcg) (mcg) (mcg) (mg) (mg) (mg) (mg) (mg) (mg) (mg) (mcg) (mcg) (mcg) (mg) (mcg) (mg) (mg) (mg) (mg) (mg) (mg) (mg) (mcg) (mg) (mg) (mg) (mg) (mg) (mcg) (mcg) (zł)
Dynia piżmowa 45 86 2 - 1 12 - - 1 - 0,99 0 0,99 0,22 0 0 - - - - - - - - - - - 0,01 0,02 - - 4226 0 0 1,4 21 - - - - - 27 - - - - 48 34 352 4 - - - - - 33 - - - - - -
Dynia piżmowa, mrożona 57 83 1,3 - 1,8 14 - - 1,27 - - - - - - - - - - - - - - - - - - 0,01 0,02 - - 1904 0 0 1,9 6,2 - - - - - 24 - - - - 29 14 212 2 - - - - - 22 - - - - - -
Dynia piżmowa, mrożona, gotowana bez... 39 88 - - 1,2 10 - - 1 - - - - - - - - - - - - - - - - - - 0,01 0,01 - - - 0 0 - 3,5 - - - - - 16 - - - - 19 9 133 2 - - - - - 14 - - - - - -
Dynia piżmowa, mrożona, gotowana z... 39 88 - - 1,2 10 - - 1 - - - - - - - - - - - - - - - - - - 0,01 0,01 - - - 0 0 - 3,5 - - - - - 16 - - - - 19 9 133 238 - - - - - 14 - - - - - -
Dynia piżmowa, pieczona bez soli 40 88 - - - 10 - - 1 - - - - - - - - - - - - - - - - - - 0,01 0,02 - - 4570 0 0 1,3 15 - - - - - 19 - - - - 41 29 284 4 - - - - - 27 - - - - - -
Dynia piżmowa, pieczona z solą 40 88 - - - 10 - - 1 - - - - - - - - - - - - - - - - - - 0,01 0,02 - - 4570 0 0 1,3 15 - - - - - 19 - - - - 41 29 284 240 - - - - - 27 - - - - - -
Dynia, gotowana bez soli 20 94 1,1 - - 4,9 - - 0,38 - - - - - - - - - - - - - - - - - - 0,01 0,04 - - 2096 0 0 0,8 4,7 - - - - - 9 - - - - 15 9 230 1 - - - - - 30 - - - - - -
Dynia, gotowana z solą 20 94 1,1 - - 4,9 - - 0,38 - - - - - - - - - - - - - - - - - - 0,01 0,04 - - 2096 0 0 0,8 4,7 - - - - - 9 - - - - 15 9 230 237 - - - - - 30 - - - - - -
Dynia, pieczona bez soli 56 83 4,4 - 1,1 15 - - 1,06 - - - - - - - - - - - - - - - - - - 0,01 0,03 - - - 0 0 - 11 - - - - - 19 - - - - 44 43 437 4 - - - - - 45 - - - - - -
Dynia, pieczona z solą 56 83 4,4 - 1,1 15 - - 1,06 - - - - - - - - - - - - - - - - - - 0,01 0,03 - - - 0 0 - 11 - - - - - 19 - - - - 44 43 437 240 - - - - - 45 - - - - - -
Dynia, z puszki/słoika 34 90 2,9 - 1,1 8,1 - - 0,52 - - - - - - - - - - - - - - - - - - 0,04 0,15 - - 6940 0 0 1,1 4,2 - - - - - 12 - - - - 26 23 206 5 - - - - - 35 1,4 - - - - -
Dynia, z puszki/słoika z solą 34 90 2,9 - 1,1 8,1 - - 0,52 - - - - - - - - - - - - - - - - - - 0,04 0,15 - - 6940 0 0 1,1 4,2 - - - - - 12 - - - - 26 23 206 241 - - - - - 35 1,4 - - - - -
Kwiaty dyni, gotowane z solą 15 95 - - 1,1 3,2 - - 0,32 - - - - - - - - - - - - - - - - - - 0,01 0,04 - - 1040 0 0 0,04 5 - - - - - 41 - - - - 37 25 106 242 - - - - - 34 - - - - - -
Login:
Hasło:
Nie pamiętasz hasła?
Zaloguj się FB