Nazwa produktu ↓↑ Kcal↓↑ W↓↑ Bło↓↑ Chol↓↑ Bia↓↑ Węg↓↑ ↓↑ IG↓↑ WW↓↑ WBT↓↑ Glukoza↓↑ Galaktoza↓↑ Fruktoza↓↑ Sacharoza↓↑ Laktoza↓↑ Maltoza↓↑ Skrobia↓↑ Try↓↑ Arg↓↑ His↓↑ Fen↓↑ Izo↓↑ Tre↓↑ Liz↓↑ Met↓↑ Leu↓↑ Wal↓↑ Jednonienasycone↓↑ Nasycone↓↑ Trans↓↑ Wielonienasycone↓↑ Beta-Karoten↓↑ A↓↑ D↓↑ E↓↑ C↓↑ B1↓↑ B2↓↑ B4↓↑ B5↓↑ B6↓↑ B11↓↑ B12↓↑ H↓↑ Pp↓↑ K↓↑ Ca↓↑ Mg↓↑ K↓↑ Na↓↑ Mn↓↑ F↓↑ Cu↓↑ Se↓↑ Zn↓↑ P↓↑ Fe↓↑ Cr↓↑ Cl↓↑ Mo↓↑ I↓↑ Cena↓↑
(wartość w 100 g) (kcal) (g) (g) (mg) (g) (g) (g) (-) (-) (-) (g) (g) (g) (g) (g) (g) (g) (mg) (mg) (mg) (mg) (mg) (mg) (mg) (mg) (mg) (mg) (g) (g) (g) (g) (mcg) (mcg) (mcg) (mg) (mg) (mg) (mg) (mg) (mg) (mg) (mcg) (mcg) (mcg) (mg) (mcg) (mg) (mg) (mg) (mg) (mg) (mg) (mg) (mcg) (mg) (mg) (mg) (mg) (mg) (mcg) (mcg) (zł)
Antylopa, pieczona 150 66 - 126 29 - 2,7 - - 1,40 - - - - - - - - - - 1200 1100 1400 2500 - 2500 1300 0,63 0,97 - - - - - - 0 - - - - - 9 - - - - 4 28 372 54 - - - 13 1,7 210 4,2 - - - - -
Antylopa, surowa 114 74 - 95 22 - 2 - - 1,06 - - - - - - - - - - - - 1000 1900 - 1900 1000 0,48 0,74 - - - 0 - - 0 - - - - - - - - - - 3 27 353 51 - - - 9,7 1,3 188 3,2 - - - - -
Bawół, pieczony 131 69 - 61 27 - 1,8 - - 1,24 - - - - - - - - - - 1100 1300 1300 2100 - 2300 1400 0,55 0,6 - - - 0 - - 0 - - - - - 9 1,8 - - - 15 33 313 56 - - - 12 2,5 220 2,1 - - - - -
Bawół, surowy 99 76 - 46 20 - 1,4 - - 0,93 - - - - - - - - - - - 1000 - 1600 - 1800 1100 0,42 0,46 - - - 0 - - 0 - - - - - 8 1,7 - - - 12 32 297 53 - - - 9 1,9 197 1,6 - - - - -
Bażant tusza mrożona Elkopol Sp. z... 239 - - - 32 0 12 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Bażant, mięso bez skóry 133 73 - 66 24 - 3,6 - - 1,28 - - - - - - - - - - - 1300 1200 2200 - 2000 1300 1,2 1,2 - - - 50 - - 6 - - - - - 6 - - - - 13 20 262 37 - - - 16 - 230 1,2 - - - - -
Bażant, mięso ze skórą 181 68 - 71 23 - 9,3 - - 1,76 - - - - - - - - - - - 1200 1100 2000 - 1900 1200 4,3 2,7 - - - 53 - - 5,3 - - - - - 6 - - - - 12 20 243 40 - - - 16 - 214 1,2 - - - - -
Bażant, pierś bez skóry 133 72 - 58 24 - 3,3 - - 1,26 - - - - - - - - - - - 1400 1200 2200 - 2100 1300 1 1,1 - - - 44 - - 6 - - - - - 4 - - - - 3 21 242 33 - - - 17 - 200 - - - - - -
Bażant, udziec bez skóry 134 73 - 80 22 - 4,3 - - 1,27 - - - - - - - - - - - 1200 1100 2000 - 1900 1200 1,4 1,5 - - - 59 - - 6 - - - - - 10 - - - - 29 20 296 45 - - - 15 1,5 280 1,8 - - - - -
Bizon, łopatka 109 75 - 66 21 - 2,1 - - 1,03 - - - - - - - - - - - - - 1600 - 1600 - 0,86 0,75 - - - 1 - 0,05 0 - - - - - - 2,2 - - - 4 24 322 59 - - - 26 5 189 3 - - - - -
Bizon, mielony 223 64 - 70 19 - 16 - - 2,2 - - - - - - - - - - - - - 1700 - 1600 1000 - - - - 0 0 - 0,24 0 - - - - - 11 1,8 - - - 11 19 307 66 - - - 19 4,3 181 2,6 - - - - -
Bizon, pieczony 143 67 - 82 28 - 2,4 - - 1,34 - - - - - - - - - - 1100 1200 1200 2200 - 2200 1300 0,95 0,91 - - 0 0 0 0,36 0 - - - - - 8 2,9 - - - 8 26 361 57 - - - 36 3,7 209 3,4 - - - - -
Bizon, polędwiczka 113 74 - 71 21 - 2,4 - - 1,06 - - - - - - - - - - - - - 1700 - 1700 - 0,99 0,89 - - - 1 - 0,05 0 - - - - - - 2,3 - - - 5 24 335 51 - - - 25 3,4 203 3 - - - - -
Bizon, surowy 109 75 - 62 22 - 1,8 - - 1,04 - - - - - - - - - - - - - 1700 - 1700 - 0,72 0,69 - - - 0 - - 0 - - - - - - - - - - 6 25 343 54 - - - 27 2,8 187 2,6 - - - - -
Bóbr, pieczony 212 58 - 117 35 - 7 - - 2,03 - - - - - - - - - - 1400 1500 1300 3200 - 2700 1400 1,9 2,1 - - 0 0 0 0,45 3 - - - - - 11 8,3 - - - 22 29 403 59 - - - 43 2,3 292 10 - - - - -
Bóbr, surowy 146 71 - - 24 - 4,8 - - 1,39 - - - - - - - - - - - 1000 - 2200 - 1900 - - - - - - 0 - - 2 - - - - - - - - - - 15 25 348 51 - - - 27 - 237 6,9 - - - - -
Dziczyzna, jeleń, mielony, surowy 157 71 - 80 22 - 7,1 - - 1,52 - - - - - - - - - - - - - 1800 - 1600 1100 1,3 3,4 - - 0 0 0 0,45 0 - - - - - 4 1,9 - - - 11 21 330 75 - - - 10 4,2 201 2,9 - - - - -
Dziczyzna, jeleń, na surowo 120 74 - 85 23 - 2,4 - - 1,14 - - - - - - - - - - - - 1100 2000 - 2000 1100 0,67 0,95 - - 0 0 - 0,2 0 - - - - - 4 6,3 - - - 5 23 318 51 - - - 9,7 2,1 202 3,4 - - - - -
Dziczyzna, jeleń, po obróbce... 158 65 - 112 30 - 3,2 - - 1,49 - - - - - - - - - - 1200 1200 1400 2600 - 2600 1400 0,88 1,3 - - - 0 - - 0 - - - - - - - - - - 7 24 335 54 - - - 13 2,8 226 4,5 - - - - -
Emu, mielony 134 73 - 69 23 - 4 - - 1,28 - - - - - - - - - - - - - 1300 - 1300 - 1,6 1 - - 0 0 - 0,24 0 - - - 2,7 - 13 6,8 - - - 7 24 320 56 - - - 31 3,5 222 4 - - - - -
Emu, polędwiczka, pieczona 152 67 - 88 29 - 3,1 - - 1,44 - - - - - - - - - - - - - 1700 - 1600 - 1,2 0,79 - - 0 0 - 0,23 0 - - - 3,1 - 9 8,7 - - - 9 30 374 58 - - - 44 3,4 274 5,1 - - - - -
Kaczka dzika, mięso ze skórą 308 57,2 0 76 13,5 0 28,6 - 0 3,11 - - - 0 0 - 0 148 906 391 514 611 578 1072 334 954 748 15,1 7,39 - 4,12 0 24 1,4 0,2 0 0,18 0,23 - - 0,1 13 0,2 - 3,45 - 8 14 242 66 0,03 - 0,14 - 1,42 149 2,1 - - - 1,2 -
Kaczka dzika, pierś bez skóry 123 76 - 77 20 - 4,3 - - 1,19 - - - - - - - - - - - 1000 - 1700 - 1700 1000 1,2 1,3 - - - 16 - - 6,2 - - - - - 25 - - - - 3 22 268 57 - - - 14 - 186 4,5 - - - - -
Karibu, pieczony 167 62 - 109 30 - 4,4 - - 1,60 - - - - - - - - - - 1300 1300 1300 2700 - 2500 1400 1,3 1,7 - - 0 0 0 0,4 3 - - - 2,7 - 5 6,6 - - - 22 27 310 60 - - - 14 5,3 233 6,2 - - - - -
Karibu, surowy 127 71 - 83 23 - 3,4 - - 1,23 - - - - - - - - - - 1000 1000 - 2000 - 1900 1100 1 1,3 - - - 0 - - 0 - - - 2,6 - 4 6,3 - - - 17 26 295 57 - - - 10 4 208 4,7 - - - - -
Strona: 1 | 2 | 3 ... z 3
Login:
Hasło:
Nie pamiętasz hasła?
Zaloguj się FB