Nazwa produktu ↓↑ Kcal↓↑ W↓↑ Bło↓↑ Chol↓↑ Bia↓↑ Węg↓↑ ↓↑ IG↓↑ WW↓↑ WBT↓↑ Glukoza↓↑ Galaktoza↓↑ Fruktoza↓↑ Sacharoza↓↑ Laktoza↓↑ Maltoza↓↑ Skrobia↓↑ Try↓↑ Arg↓↑ His↓↑ Fen↓↑ Izo↓↑ Tre↓↑ Liz↓↑ Met↓↑ Leu↓↑ Wal↓↑ Jednonienasycone↓↑ Nasycone↓↑ Trans↓↑ Wielonienasycone↓↑ Beta-Karoten↓↑ A↓↑ D↓↑ E↓↑ C↓↑ B1↓↑ B2↓↑ B4↓↑ B5↓↑ B6↓↑ B11↓↑ B12↓↑ H↓↑ Pp↓↑ K↓↑ Ca↓↑ Mg↓↑ K↓↑ Na↓↑ Mn↓↑ F↓↑ Cu↓↑ Se↓↑ Zn↓↑ P↓↑ Fe↓↑ Cr↓↑ Cl↓↑ Mo↓↑ I↓↑ Cena↓↑
(wartość w 100 g) (kcal) (g) (g) (mg) (g) (g) (g) (-) (-) (-) (g) (g) (g) (g) (g) (g) (g) (mg) (mg) (mg) (mg) (mg) (mg) (mg) (mg) (mg) (mg) (g) (g) (g) (g) (mcg) (mcg) (mcg) (mg) (mg) (mg) (mg) (mg) (mg) (mg) (mcg) (mcg) (mcg) (mg) (mcg) (mg) (mg) (mg) (mg) (mg) (mg) (mg) (mcg) (mg) (mg) (mg) (mg) (mg) (mcg) (mcg) (zł)
Bryzole Indykpol S.A. - Olsztyn 196,5 - - - 13,2 10,9 11,3 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Filet z indyka specjał Indykpol S.A. -... 93 - - - 18,7 1 1,4 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Frankfurterki, z indyka 223 63 - 77 12 3,8 17 - 0,38 2,01 1 0 0 0 0 0,17 - - - - - - - 1200 - 1200 - 5,7 4 0,79 - 0 0 23 0,62 0 - - - - - 9 - - - - 148 14 392 1078 - - - 15 1,8 172 1,5 - - - - -
Indyk opiekany Indykpol S.A. - Olsztyn 157 - - - 23,5 0 7 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Indyk w galarecie Z.P.H. A. ZYSKA -... 45 - - - 7 1 1,5 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Indyk w rosole, z puszki/słoika 169 66 - 66 24 1,5 6,9 - 0,15 1,58 - - - - - - - - - - - 1200 1000 2100 - 1800 1200 2,3 2 - - 0 0 11 0,27 2 - - - - - 6 - - - - 12 20 224 467 - - - 26 2,4 162 1,9 - - - - -
Indyk w sosie, mrożony 67 85 - 18 5,9 4,6 2,6 - 0,46 0,47 - - - - - - - - - - - - - - - - - 0,97 0,85 - - - 13 - - 0 - - - - - 4 - - - - 14 8 61 554 - - - 19 - 81 - - - - - -
Indyk, baton szynkowy 143 72,6 - 69 14,9 - 9,3 - - 1,43 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 21 - - 2 - - - - - - - - 4,7 - 8 30 304 826 - - - - 1,67 204 - - - - - -
Indyk, białe mięso bez skóry 115 74 - 60 24 - 1,6 - - 1,10 - - - - - - - - - - - 1200 1000 2200 - 1900 1300 0,27 0,5 - - - 0 - - 0 - - - - - 8 - - - - 12 27 305 63 - - - 24 1,6 204 1,2 - - - - -
Indyk, białe mięso ze skórą 159 70 - 65 22 - 7,4 - - 1,55 - - - - - - - - - - - 1100 - 2000 - 1700 1100 2,8 2 - - - 2 - - 0 - - - - - 7 - - - - 13 24 271 59 - - - 22 1,6 184 1,2 - - - - -
Indyk, białe mięso ze skórą... 197 63 - 76 29 - 8,3 - - 1,91 - - - - - - - - - - 1100 1400 1200 2600 - 2200 1500 2,8 2,3 - - 0 0 5 0,13 0 - - - - - 6 - - - - 21 26 285 63 - - - 29 2 208 1,4 - - - - -
Indyk, cały 166 70 - 73 20 - 8,8 - - 1,59 - - - - - - - - - - - 1000 - 1800 - 1600 1100 3,1 2,5 - - - 120 - - 0,2 - - - - - 24 1,7 - - - 16 22 267 63 - - - 23 2,2 178 1,9 - - - - -
Indyk, cały, duszony 158 - - - 23,7 8,5 0,5 - 0,85 0,99 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Indyk, cały, pieczony 215 61 - 94 28 - 11 - - 2,11 - - - - - - - - - - 1100 1400 1200 2500 - 2200 1500 3,4 3,1 - - - 56 - - 0,1 - - - - - 20 1,3 - - - 26 24 272 63 - - - 29 3,1 199 2 - - - - -
Indyk, ciemne mięso 172 70 - 65 19 - 10 - - 1,66 - - - - - - - - - - - - - 1700 - 1500 - 3,5 3 - - - 1 - - 0 - - - 1 - 10 - - - - 18 20 259 67 - - - 26 2,8 170 1,8 - - - - -
Indyk, ciemne mięso bez skóry 130 74 - 62 20 - 4,9 - - 1,24 - - - - - - - - - - - 1000 - 1900 - 1600 1100 1,1 1,6 - - - 0 - - 0 - - - 1,2 - 11 - - - - 18 23 287 74 - - - 29 3,1 185 1,9 - - - - -
Indyk, ciemne mięso bez skóry... 192 63 - 80 28 - 7,8 - - 1,82 - - - - - - - - - - 1100 1500 1300 2700 - 2300 1500 1,8 2,6 - - - 0 - - 0 - - - 1,2 - 9 - - - - 30 25 292 75 - - - 41 4,4 204 2,3 - - - - -
Indyk, ciemne mięso ze skórą... 232 60 - 84 27 - 13 - - 2,25 - - - - - - - - - - 1100 1400 1200 2500 - 2100 1400 4,1 3,9 - - - 0 - - 0 - - - 1,1 - 8 - - - - 31 23 276 72 - - - 37 4,1 196 2,3 - - - - -
Indyk, drugi żołądek 118 76 - 197 19 - 4,6 - - 1,17 - - - - - - - - - - - - - - - - - 1,6 1,3 0 - 0 0 - 0,05 6,2 - - - - - 6 6,9 - - - 6 16 322 72 - - - 29 2,9 140 4,3 - - - - -
Indyk, drugi żołądek, duszony na... 129 73 - 203 22 - 3,9 - - 1,23 - - - - - - - - - - - - - - - - - 1,2 1,2 0 - 0 0 0 0,05 6,3 - - - - - 13 8,1 - - - 7 17 332 67 - - - 33 3,4 154 5 - - - - -
Indyk, mięso mielone 84 78,7 0 49 19,2 0 0,7 - 0 0,83 - - - 0 0 - 0 248 1237 537 703 915 994 2015 522 1419 953 0,33 0,22 - 0,15 0 9 0 0,02 0 0,04 0,15 - - 0,59 8 0,7 - 4,92 - 2 35 460 47 0,01 - 0,04 - 0,83 238 0,5 - - - - 1,47
Indyk, mięso z podudzia bez skóry 100 78,6 - 81 16,6 - 3,7 - - 1,00 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 20 - - - - - - - - - - - 3,26 - 8 27 364 96 - - - - 2,83 214 1,2 - - - - -
Indyk, mięso z podudzia ze skórą 142 74,4 0 81 15,7 0 8,9 - 0 1,43 - - - 0 0 - 0 198 1027 428 577 732 790 1607 423 1142 772 4,08 2,54 - 1,89 0 40 0,4 0,11 0 0,08 0,20 - - 0,28 26 1,7 - 3,72 - 8 24 324 92 0,02 - 0,08 - 2,53 194 1,1 - - - - -
Indyk, pierś bez skóry 84 78,7 0 49 19,2 0 0,7 - 0 0,83 - - - 0 0 - 0 248 1237 537 703 915 994 2015 522 1419 953 0,33 0,22 - 0,15 0 9 0 0,02 0 0,04 0,15 - - 0,59 8 0,7 - 4,92 - 2 35 460 47 0,01 - 0,04 - 0,83 238 0,5 - - - - 1,8
Indyk, pierś ze skórą 100 77,3 - 50 18,7 - 2,7 - - 0,99 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 28 - - - - - - - - - - - 5,1 - 2 33 441 48 - - - - - 229 - - - - - -
Strona: 1 | 2 | 3 ... z 3
Login:
Hasło:
Nie pamiętasz hasła?
Zaloguj się FB