Przepisy

Data dodania: 2013-12-12         wyślij link e-mailem        

3+1 GRATIS!

Zaproś nowych użytkowników i korzystaj z wybranej diety BEZ OPŁAT!

Banan z kiwi posypany pestkami słonecznika

Banan z kiwi posypany pestkami słonecznika
Pora dnia: Śniadanie, Przekąska, Podwieczorek
Smak: Łagodny
Sposób przygotowania: Surowe składniki
Kcal: 1040
Ilość porcji: 4
Kcal w 1 porcji: 260
Rodzaj dania: Wegańskie, Wegetariańskie, Lunch, Na zimno
Stopień trudności:
Czasochłonność:
Koszt dania:
Cena dania: 23.07 zł
SKŁADNIKI:
Banan 480 g (4 x średnia sztuka, bez skóry)
Kiwi 300 g (4 x średnia sztuka, bez skóry)
Winogrona 280 g (4 x garść)
Słonecznik łuskany 40 g (4 x łyżka)

* w celu sprawdzenia wartości kalorycznej poszczególnych składników proszę kliknąć na nazwę
SPOSÓB WYKONANIA:

Owoce umyć, obrać, pokroić na kawałki, przełożyć do miski, posypać pestkami słonecznika.



Skomentuj (0)

  • ilona marchelilona marchel2014-01-13 12:42
    wygląda przepysznie uwielbiam banany i kiwi więc napewno w takim wydaniu ta sałatka będzie mi smakowała i nie tylko mi zapewne pychota

Login:
Hasło:
Nie pamiętasz hasła?
Zaloguj się FB