Przepisy

Data dodania: 2011-05-13         wyślij link e-mailem        

3+1 GRATIS!

Zaproś nowych użytkowników i korzystaj z wybranej diety BEZ OPŁAT!

Brukselka

Brukselka
Pora dnia: Obiad, Kolacja
Smak: Słony
Sposób przygotowania: Gotowanie
Kcal: 200
Ilość porcji: 2
Kcal w 1 porcji: 100
Rodzaj dania: Wegańskie, Wegetariańskie, Lunch, Na zimno
Stopień trudności:
Czasochłonność:
Koszt dania:
Cena dania: 9.55 zł
SKŁADNIKI:
Brukselka 500 g (1 x opakowanie)
Bulion warzywny 250 g (1 x szklanka)

* w celu sprawdzenia wartości kalorycznej poszczególnych składników proszę kliknąć na nazwę
SPOSÓB WYKONANIA:

Oczyszczoną brukselkę zalać wodą i bulionem. Gotować około 20-25 min zależnie od wielkości brukselek.



Skomentuj (0)

  • Marzenna Marzenna 2012-11-29 10:21
    bardzo lubię
  • Dorota SzymańskaDorota Szymańska2012-10-30 09:50
    mniam
  • Marzenna Marzenna 2012-10-02 09:12
    ja wszystkie warzywa lubię

Login:
Hasło:
Nie pamiętasz hasła?
Zaloguj się FB