Przepisy

Data dodania: 2015-11-05         wyślij link e-mailem        

3+1 GRATIS!

Zaproś nowych użytkowników i korzystaj z wybranej diety BEZ OPŁAT!

Domowe musli z kefirem

Domowe musli z kefirem
Pora dnia: Śniadanie, Przekąska, Kolacja, Podwieczorek
Smak: Łagodny
Sposób przygotowania: Surowe składniki
Kcal: 3570
Ilość porcji: 2
Kcal w 1 porcji: 1785
Rodzaj dania: Wegetariańskie
Stopień trudności:
Czasochłonność:
Koszt dania:
Cena dania: 32.80 zł
SKŁADNIKI:
Śliwki suszone bez pestek 720 g (12 x garść)
Kefir 2% tłuszczu 480 g (2 x szklanka)
Płatki owsiane 120 g (12 x łyżka)
Orzechy włoskie, suszone 60 g (2 x garść, bez łupinek)
Zarodki pszenne 30 g (6 x łyżeczka)
Pestki dyni 30 g (6 x łyżka)
Żurawina suszona 24 g (2 x łyżka)
Migdały płatki 20 g (2 x łyżka)
Wiórki kokosowe 12 g (2 x łyżka)
Siemię lniane 10 g (1 x łyżka)

* w celu sprawdzenia wartości kalorycznej poszczególnych składników proszę kliknąć na nazwę
DODATKI:

cynamon

SPOSÓB WYKONANIA:

 Wszystkie składniki wymieszać ze sobą i zalać kefirem. Całość można posypać cynamonem.



Skomentuj (0)


    Login:
    Hasło:
    Nie pamiętasz hasła?
    Zaloguj się FB