Przepisy

Data dodania: 2011-05-25         wyślij link e-mailem        

3+1 GRATIS!

Zaproś nowych użytkowników i korzystaj z wybranej diety BEZ OPŁAT!

Filet z dorsza z ziemniakami i brokułami

Filet z dorsza z ziemniakami i brokułami
Pora dnia: Obiad
Smak: Słony, Pikantny
Sposób przygotowania: Gotowanie na parze
Kcal: 434
Ilość porcji: 1
Kcal w 1 porcji: 434
Rodzaj dania: Rybne, Lunch
Stopień trudności:
Czasochłonność:
Koszt dania:
Cena dania: 13.84 zł
SKŁADNIKI:
Brokuły 250 g (0.5 x sztuka)
Ziemniaki średnio 225 g (2.5 x dużej wielkości)
Filet z dorsza bez skóry, świeży 150 g
Oliwa z oliwek 10 g (1 x łyżka)

* w celu sprawdzenia wartości kalorycznej poszczególnych składników proszę kliknąć na nazwę
DODATKI:
sól, pieprz
SPOSÓB WYKONANIA:

Filet oprószyć przyprawami i dusić na tłuszczu. Ziemniaki i brokuły ugotować na parze lub w wodzie.



Skomentuj (0)


    Login:
    Hasło:
    Nie pamiętasz hasła?
    Zaloguj się FB