Przepisy

Data dodania: 2011-05-25         wyślij link e-mailem        

3+1 GRATIS!

Zaproś nowych użytkowników i korzystaj z wybranej diety BEZ OPŁAT!

Filet z kurczaka gotowany na parze z ryżem i marchewką

Filet z kurczaka gotowany na parze z ryżem i marchewką
Pora dnia: Obiad
Smak: Słony, Ziołowy
Sposób przygotowania: Gotowanie na parze
Kcal: 382
Ilość porcji: 1
Kcal w 1 porcji: 382
Rodzaj dania: Mięsne, Lunch
Stopień trudności:
Czasochłonność:
Koszt dania:
Cena dania: 8.53 zł
SKŁADNIKI:
Marchew 270 g (6 x średnia sztuka)
Kurczak brojler, pierś bez skóry 150 g (0.75 x sztuka)
Ryż brązowy 50 g (0.5 x paczka)

* w celu sprawdzenia wartości kalorycznej poszczególnych składników proszę kliknąć na nazwę
DODATKI:
sól, pieprz, bazylia
SPOSÓB WYKONANIA:

Ryż ugotować. Mięso z kurczaka natrzeć przyprawami i ugotować na parze. Marchew pokroić w talarki lub kostkę i ugotować na parze.



Skomentuj (0)

  • Marzenna Marzenna 2012-10-21 21:48
    też dobry

Login:
Hasło:
Nie pamiętasz hasła?
Zaloguj się FB