|
Zaproś nowych użytkowników i korzystaj z wybranej diety BEZ OPŁAT!
|
|
Produkty |
kcal (kcal) |
w (g) |
bło (g) |
chol (mg) |
bia (g) |
węg (g) |
tł (g) |
iG (-) |
wW (-) |
wBT (-) |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
ryż brązowy | 644 | 26 | 17.4 | 0 | 14.2 | 153.6 | 3.8 | - | 13.6 | 0.9 |
kurczak brojler, pierś bez skóry | 396 | 305.2 | 0 | 232 | 86 | 0 | 5.2 | - | 0 | 3.9 |
bulion warzywny | 60 | - | 0 | 0 | 1 | 3 | 5 | - | - | - |
pietruszka, natka | 29.5 | 60.8 | 3 | 0 | 3.2 | 6.5 | 0.3 | - | 0.3 | 0.2 |
CAŁOŚĆ | 1129.5 | 392 | 20.4 | 232 | 104.4 | 163.1 | 14.3 | - | 14 | 5 |
1 PORCJA | 282.4 | 98 | 5.1 | 58 | 26.1 | 40.8 | 3.6 | - | 3.5 | 1.2 |
Produkty |
glukoza (g) |
galaktoza (g) |
fruktoza (g) |
sacharoza (g) |
laktoza (g) |
maltoza (g) |
skrobia (g) |
---|---|---|---|---|---|---|---|
ryż brązowy | - | - | - | 1.6 | 0 | - | 134 |
kurczak brojler, pierś bez skóry | - | - | - | 0 | 0 | - | 0 |
bulion warzywny | - | - | - | - | - | - | - |
pietruszka, natka | - | - | - | 0.1 | 0 | - | 0.4 |
CAŁOŚĆ | - | - | - | 1.7 | 0 | - | 134.4 |
1 PORCJA | - | - | - | 0.4 | 0 | - | 33.6 |
Produkty |
try (mg) |
arg (mg) |
his (mg) |
fen (mg) |
izo (mg) |
tre (mg) |
liz (mg) |
met (mg) |
leu (mg) |
wal (mg) |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
ryż brązowy | 214 | 1158 | 332 | 794 | 666 | 514 | 558 | 364 | 1180 | 1008 |
kurczak brojler, pierś bez skóry | 1440 | 1284 | 3764 | 3088 | 5004 | 3644 | 8088 | 2524 | 6316 | 5380 |
bulion warzywny | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
pietruszka, natka | 57.6 | 141.1 | 75.6 | 144 | 131 | 134.6 | 521.3 | 18 | 198 | 149 |
CAŁOŚĆ | 1711.6 | 2583.1 | 4171.6 | 4026 | 5801 | 4292.6 | 9167.3 | 2906 | 7694 | 6537 |
1 PORCJA | 427.9 | 645.8 | 1042.9 | 1006.5 | 1450.3 | 1073.2 | 2291.8 | 726.5 | 1923.5 | 1634.3 |
Produkty |
jednonienasycone (g) |
nasycone (g) |
trans (g) |
wielonienasycone (g) |
---|---|---|---|---|
ryż brązowy | 1 | 1 | - | 1.5 |
kurczak brojler, pierś bez skóry | 1.2 | 1.2 | - | 1.2 |
bulion warzywny | - | - | - | - |
pietruszka, natka | 0 | 0 | - | 0.1 |
CAŁOŚĆ | 2.2 | 2.2 | - | 2.8 |
1 PORCJA | 0.6 | 0.5 | - | 0.7 |
Produkty |
beta-Karoten (mcg) |
a (mcg) |
d (mcg) |
e (mg) |
c (mg) |
b1 (mg) |
b2 (mg) |
b4 (mg) |
b5 (mg) |
b6 (mg) |
b11 (mcg) |
b12 (mcg) |
h (mcg) |
pp (mg) |
k (mcg) |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
ryż brązowy | 0 | 0 | 0 | 1.4 | 0 | 1 | 0.1 | - | - | 1 | 106 | 0 | - | 9.4 | - |
kurczak brojler, pierś bez skóry | 0 | 24 | 0 | 1.2 | 0 | 0.4 | 0.6 | - | - | 2.2 | 48 | 1.6 | - | 49.8 | - |
bulion warzywny | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
pietruszka, natka | 3895.2 | 0 | 0 | 2.3 | 127.9 | 0.1 | 0.2 | - | - | 0.1 | 122.4 | 0 | - | 1 | - |
CAŁOŚĆ | 3895.2 | 24 | 0 | 4.9 | 127.9 | 1.4 | 0.9 | - | - | 3.3 | 276.4 | 1.6 | - | 60.2 | - |
1 PORCJA | 973.8 | 6 | 0 | 1.2 | 32 | 0.3 | 0.2 | - | - | 0.8 | 69.1 | 0.4 | - | 15 | - |
Produkty |
ca (mg) |
mg (mg) |
k (mg) |
na (mg) |
mn (mg) |
f (mg) |
cu (mg) |
se (mcg) |
zn (mg) |
p (mg) |
fe (mg) |
cr (mg) |
cl (mg) |
mo (mcg) |
i (mcg) |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
ryż brązowy | 64 | 220 | 520 | 20 | 4.8 | - | 0.4 | - | 3 | 500 | 2.6 | - | - | - | 9 |
kurczak brojler, pierś bez skóry | 20 | 132 | 1540 | 220 | 0 | - | 0 | - | 2 | 960 | 1.6 | - | - | - | - |
bulion warzywny | - | - | - | 0 | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
pietruszka, natka | 139 | 49.7 | 500.4 | 28.1 | 0.3 | - | 0.4 | - | 0.7 | 60.5 | 3.6 | - | - | - | 2.4 |
CAŁOŚĆ | 223 | 401.7 | 2560.4 | 268.1 | 5.1 | - | 0.8 | - | 5.7 | 1520.5 | 7.8 | - | - | - | 11.4 |
1 PORCJA | 55.7 | 100.4 | 640.1 | 67 | 1.3 | - | 0.2 | - | 1.4 | 380.1 | 2 | - | - | - | 2.9 |
Produkty |
cena (zł) |
---|---|
ryż brązowy | 1.4 |
kurczak brojler, pierś bez skóry | 16.6 |
bulion warzywny | 25.8 |
pietruszka, natka | 7.5 |
CAŁOŚĆ | 55.7 |
1 PORCJA | 13.9 |
pieprz, sól
SPOSÓB WYKONANIA:Mięso umyć, włożyć do gotującego się buliony i gotować około 40 minut do miękkości. Ryż gotować w lekko posolonej wodzie około 30 minut. Kurczaka i ryż odcedzić, przełożyć na talerz, posypać posiekaną natką pietruszki.
Wyślij zaproszenie |
Aby wykonać tą akcję musisz być zalogowany.
Możesz się zalogować korzystając z formularza na górze strony lub poprzez facebook.
Przypominamy o konieczności dokonania opłaty za wygenerowanie kolejnego Kalendarza z dietą.
Za chwilę rozpocznie się proces generowania Twojej indywidualnej diety.
Właśnie rozpoczyna się Twój bezpłatny testowy okres GRATIS!
W celu wygenerowania diety musisz opłacić abonament!
Opłaty oraz wyboru rodzaju konta możesz dokonać tutaj.
Zostaniesz przeniesiony do strony dotpay.pl w której będziesz mógł dokonać bezpiecznej opłaty.
Za 2 dni zakończy się termin opłaconego przez Ciebie abonamentu. W celu wygenerowania nowej diety, powinnieneś dokonać opłaty.
Zakończył się termin opłaconego przez Ciebie abonamentu. W celu wygenerowania nowej diety opłać abonament.
Opłaty oraz wyboru rodzaju konta możesz dokonać tutaj.
dołącz do nas: