Przepisy

Data dodania: 2011-10-05         wyślij link e-mailem        

3+1 GRATIS!

Zaproś nowych użytkowników i korzystaj z wybranej diety BEZ OPŁAT!

Jajecznica na pomidorach z parmezanem

Jajecznica na pomidorach z parmezanem
Pora dnia: Śniadanie, Kolacja
Smak: Ziołowy, Łagodny
Sposób przygotowania: Smażenie
Kcal: 402
Ilość porcji: 1
Kcal w 1 porcji: 402
Rodzaj dania: Wegetariańskie, Dla diabetyków
Stopień trudności:
Czasochłonność:
Koszt dania:
Cena dania: 5.58 zł
SKŁADNIKI:
Jajka kurze, całe 112 g (2 x bardzo dużej wielkości)
Pomidor 85 g (0.5 x średnia sztuka)
Chleb żytni razowy 35 g
Ser parmezan, twardy 20 g (1 x łyżka, starty)
Oliwa z oliwek 9 g (2 x łyżeczka)

* w celu sprawdzenia wartości kalorycznej poszczególnych składników proszę kliknąć na nazwę
DODATKI:
sól, pieprz
SPOSÓB WYKONANIA:

Pomidor pokroić na plasterki, podgrzać na oliwie. Jaja doprawić do smaku i wylać na pomidory. Jajecznica powinna być dobrze ścięta. Posypać startym parmezanem.



Skomentuj (0)

  • Marzenna Marzenna 2012-10-17 05:06
    może i dobra trzeba spróbować

Login:
Hasło:
Nie pamiętasz hasła?
Zaloguj się FB