Przepisy

Data dodania: 2013-01-26         wyślij link e-mailem        

3+1 GRATIS!

Zaproś nowych użytkowników i korzystaj z wybranej diety BEZ OPŁAT!

Kanapka z awokado, czerwoną cebulą i sałatą

Kanapka z awokado, czerwoną cebulą i sałatą
Pora dnia: Śniadanie, Przekąska, Kolacja, Podwieczorek
Smak: Łagodny
Sposób przygotowania: Surowe składniki
Kcal: 676
Ilość porcji: 4
Kcal w 1 porcji: 169
Rodzaj dania: Wegańskie, Wegetariańskie, Lunch, Na zimno
Stopień trudności:
Czasochłonność:
Koszt dania:
Cena dania: 3.99 zł
SKŁADNIKI:
Cebula czerwona 300 g (2 x średnia sztuka)
Chleb żytni razowy 160 g (4 x kromka)
Awokado 140 g (1 x sztuka)
Sałata 40 g (8 x liść)

* w celu sprawdzenia wartości kalorycznej poszczególnych składników proszę kliknąć na nazwę
DODATKI:

pieprz

SPOSÓB WYKONANIA:

Awokado powinno być miękkie, należy je umyć obrać i pokroić w paseczki. Sałatę umyć, cebulę obrać i posiekać. Na kromkę chleba położyć awokado, cebulę oraz sałatę.



Skomentuj (0)

  • vera_bez_rovera vera_bez_rovera 2016-07-30 00:22
    całkiem smaczne
  • Kamila K.Kamila K.2013-02-10 13:41
    ciekawe

Login:
Hasło:
Nie pamiętasz hasła?
Zaloguj się FB