Przepisy

Data dodania: 2012-11-30         wyślij link e-mailem        

3+1 GRATIS!

Zaproś nowych użytkowników i korzystaj z wybranej diety BEZ OPŁAT!

Kanapka z białą rzodkwią, pomidorkami, kiełkami i pestkami dyni

Kanapka z białą rzodkwią, pomidorkami, kiełkami i pestkami dyni
Pora dnia: Śniadanie, Przekąska, Kolacja, Podwieczorek
Smak: Ziołowy
Sposób przygotowania: Surowe składniki
Kcal: 696
Ilość porcji: 3
Kcal w 1 porcji: 232
Rodzaj dania: Wegańskie, Wegetariańskie, Lunch, Na zimno
Stopień trudności:
Czasochłonność:
Koszt dania:
Cena dania: 6.14 zł
SKŁADNIKI:
Biała rzodkiew 440 g
Pomidor koktajlowy 180 g (9 x sztuka)
Chleb żytni razowy 160 g (4 x kromka)
Kiełki rzodkiewki 80 g (16 x łyżka)
Pestki dyni 40 g (8 x łyżka)

* w celu sprawdzenia wartości kalorycznej poszczególnych składników proszę kliknąć na nazwę
DODATKI:

pieprz, bazylia

SPOSÓB WYKONANIA:

Białą rzodkiew pokroić w plasterki, pomidory na pół. Na kromkę chleba położyć plastry rzodkwi, następnie pomidorki i kiełki. Następnie posypać kanapkę pestkami dyni.        



Skomentuj (0)

  • Marzenna Marzenna 2012-12-14 13:40
    wygląda smakowicie
  • Kamila K.Kamila K.2012-12-02 12:05
    zjadłabym :)

Login:
Hasło:
Nie pamiętasz hasła?
Zaloguj się FB