Przepisy

Data dodania: 2013-04-13         wyślij link e-mailem        

3+1 GRATIS!

Zaproś nowych użytkowników i korzystaj z wybranej diety BEZ OPŁAT!

Kanapka z kiełkami, pomidorem, pestkami dyni i sałatą

Kanapka z kiełkami, pomidorem, pestkami dyni i sałatą
Pora dnia: Śniadanie, Przekąska, Kolacja, Podwieczorek
Smak: Łagodny
Sposób przygotowania: Surowe składniki
Kcal: 656
Ilość porcji: 4
Kcal w 1 porcji: 164
Rodzaj dania: Wegańskie, Wegetariańskie, Lunch, Na zimno
Stopień trudności:
Czasochłonność:
Koszt dania:
Cena dania: 7.78 zł
SKŁADNIKI:
Pomidor 240 g (12 x plaster)
Chleb żytni razowy 160 g (4 x kromka)
Kiełki rzodkiewki 160 g (8 x garść)
Sałata 40 g (8 x liść)
Margaryna zwykła 20 g (4 x łyżeczka)
Pestki dyni 20 g (4 x łyżka)

* w celu sprawdzenia wartości kalorycznej poszczególnych składników proszę kliknąć na nazwę
DODATKI:

bazylia

SPOSÓB WYKONANIA:

Warzywa umyć, pomidora pokroić w plastry. Kromkę chleba posmarować margaryną, położyć sałatę, kiełki rzodkiewki, pomidora i posypać pestkami dyni.



Skomentuj (0)

  • Monika Monika 2013-05-08 17:20
    Muszę zacząć hodować kiełki w domu :)
  • Agnieszka KarwowskaAgnieszka Karwowska2013-04-26 08:14
    super

Login:
Hasło:
Nie pamiętasz hasła?
Zaloguj się FB