Przepisy

Data dodania: 2014-04-04         wyślij link e-mailem        

3+1 GRATIS!

Zaproś nowych użytkowników i korzystaj z wybranej diety BEZ OPŁAT!

Kanapka z sałatą, kukurydzą, szynką i czerwoną cebulą

Kanapka z sałatą, kukurydzą, szynką i czerwoną cebulą
Pora dnia: Śniadanie, Kolacja, Podwieczorek
Smak: Pikantny
Sposób przygotowania: Surowe składniki
Kcal: 708
Ilość porcji: 4
Kcal w 1 porcji: 177
Rodzaj dania: Mięsne, Na zimno
Stopień trudności:
Czasochłonność:
Koszt dania:
Cena dania: 4.90 zł
SKŁADNIKI:
Chleb żytni razowy 160 g (4 x kromka)
Cebula czerwona 150 g (1 x średnia sztuka)
Kukurydza, konserwowa 120 g (8 x łyżka)
Szynka, z indyka 60 g (4 x plaster)
Sałata 40 g (8 x liść)
Masło 20 g (4 x łyżeczka)

* w celu sprawdzenia wartości kalorycznej poszczególnych składników proszę kliknąć na nazwę
SPOSÓB WYKONANIA:

Sałatę umyć, kukurydzę odsączyć z zalewy, cebulę obrać i posiekać. Kromkę chleba posmarować masłem, położyć plaster szynki, sałatę, cebulę i posypać kukurydzą.



Skomentuj (0)


    Login:
    Hasło:
    Nie pamiętasz hasła?
    Zaloguj się FB