Przepisy

Data dodania: 2016-05-09         wyślij link e-mailem        

3+1 GRATIS!

Zaproś nowych użytkowników i korzystaj z wybranej diety BEZ OPŁAT!

Kanapka z serkiem wiejskim i cukinią

Kanapka z serkiem wiejskim i cukinią
Pora dnia: Śniadanie, Przekąska, Kolacja, Podwieczorek
Smak: Łagodny
Sposób przygotowania: Surowe składniki
Kcal: 434
Ilość porcji: 2
Kcal w 1 porcji: 217
Rodzaj dania: Wegetariańskie, Lunch, Na zimno
Stopień trudności:
Czasochłonność:
Koszt dania:
Cena dania: 3.13 zł
SKŁADNIKI:
Serek twarogowy ziarnisty/wiejski/cottage chesse 160 g (4 x łyżka)
Cukinia 100 g
Chleb pszenny 100 g (4 x kromka)

* w celu sprawdzenia wartości kalorycznej poszczególnych składników proszę kliknąć na nazwę
DODATKI:

pieprz

SPOSÓB WYKONANIA:

Cukinię pokroić wzdłuż w cienkie, długie plastry, następnie przełożyć na gotującą się wodę i gotować przez 2 minuty). Cukinię odcedzić i przestudzić. Twarożek nałożyć na chleb, udekorować cukinią. 



Skomentuj (0)


    Login:
    Hasło:
    Nie pamiętasz hasła?
    Zaloguj się FB