Przepisy

Data dodania: 2014-07-08         wyślij link e-mailem        

3+1 GRATIS!

Zaproś nowych użytkowników i korzystaj z wybranej diety BEZ OPŁAT!

Kanapka z szynką wieprzową

Kanapka z szynką wieprzową
Pora dnia: Śniadanie, Przekąska, Kolacja, Podwieczorek
Smak: Łagodny
Sposób przygotowania: Surowe składniki
Kcal: 500
Ilość porcji: 2
Kcal w 1 porcji: 250
Rodzaj dania: Dla diabetyków, Mięsne, Lunch, Na zimno
Stopień trudności:
Czasochłonność:
Koszt dania:
Cena dania: 8.24 zł
SKŁADNIKI:
Pomidor 160 g (8 x plaster)
Chleb razowy 140 g (4 x kromka)
Ogórek 100 g (20 x plasterek)
Szynka wieprzowa, gotowana 80 g (4 x plaster)

* w celu sprawdzenia wartości kalorycznej poszczególnych składników proszę kliknąć na nazwę
DODATKI:

sól, pieprz

SPOSÓB WYKONANIA:

Chleb cienko pokroić, położyć szynkę i warzywa.



Skomentuj (0)


    Login:
    Hasło:
    Nie pamiętasz hasła?
    Zaloguj się FB