Przepisy

Data dodania: 2015-11-01         wyślij link e-mailem        

3+1 GRATIS!

Zaproś nowych użytkowników i korzystaj z wybranej diety BEZ OPŁAT!

Łosoś z ryżem brązowym i warzywami

Łosoś z ryżem brązowym i warzywami
Pora dnia: Obiad, Kolacja, Podwieczorek
Smak:
Sposób przygotowania: Pieczenie
Kcal: 870
Ilość porcji: 2
Kcal w 1 porcji: 435
Rodzaj dania: Rybne
Stopień trudności:
Czasochłonność:
Koszt dania:
Cena dania: 1.82 zł
SKŁADNIKI:
Łosoś z atlantyku dziki, po upieczeniu/grillowaniu/smażeniu 308 g (2 x filet)
Brokuły, gotowane bez soli 200 g
Marchew, gotowana z solą 200 g
Ryż brązowy długoziarnisty, gotowany 140 g
Ogórek kiszony 120 g (2 x sztuka)

* w celu sprawdzenia wartości kalorycznej poszczególnych składników proszę kliknąć na nazwę
DODATKI:

sól, pieprz

SPOSÓB WYKONANIA:

Ryż gotować w lekko posolonej wodzie około 20 minut. Łososia doprawić ulubionymi przyprawami i zapiec w folii w piekarniku nagrzanym do 180 st. C. Marchew i brokuły ugotować, podawać z ryżem i łososiem.



Skomentuj (0)


    Login:
    Hasło:
    Nie pamiętasz hasła?
    Zaloguj się FB