Przepisy

Data dodania: 2011-10-25         wyślij link e-mailem        

3+1 GRATIS!

Zaproś nowych użytkowników i korzystaj z wybranej diety BEZ OPŁAT!

Mozzarella z pomidorem i bazylią

Mozzarella z pomidorem i bazylią
Pora dnia: Śniadanie, Przekąska, Kolacja, Podwieczorek
Smak: Ziołowy, Łagodny
Sposób przygotowania: Surowe składniki
Kcal: 205
Ilość porcji: 1
Kcal w 1 porcji: 205
Rodzaj dania: Wegetariańskie, Dla diabetyków, Lunch, Na zimno
Stopień trudności:
Czasochłonność:
Koszt dania:
Cena dania: 8.71 zł
SKŁADNIKI:
Pomidor 170 g (1 x średnia sztuka)
Ser mozzarella, z obniżoną zawartością tłuszczu 125 g (1 x kula)
Bazylia, świeża 15 g (6 x liści/-e)

* w celu sprawdzenia wartości kalorycznej poszczególnych składników proszę kliknąć na nazwę
DODATKI:

sól, zioła

SPOSÓB WYKONANIA:

Mozzarelle i pomidora pokroić w plastry. Ułożyć na zmainę na talerzu. Posypać bazylią i ziołami.



Skomentuj (0)

  • vera_bez_rovera vera_bez_rovera 2016-08-11 19:17
    Nie jestem wielką fanką mozzarelli, trochę męczyłam się by to zjeść. Ni do końca moje smaki.
  • Marzenna Marzenna 2012-11-13 05:02
    wspaniałe połączenie
  • Dorota SzymańskaDorota Szymańska2012-10-24 20:17
    pycha
  • Iza Iza 2012-08-22 20:42
    i koniecznie olej/ oliwa jaką kto lubi :) świetny przepis

Login:
Hasło:
Nie pamiętasz hasła?
Zaloguj się FB