Przepisy

Data dodania: 2011-05-10         wyślij link e-mailem        

3+1 GRATIS!

Zaproś nowych użytkowników i korzystaj z wybranej diety BEZ OPŁAT!

Parówka z warzywami

Parówka z warzywami
Pora dnia: Śniadanie, Kolacja
Smak: Słony, Pikantny
Sposób przygotowania: Surowe składniki
Kcal: 455
Ilość porcji: 1
Kcal w 1 porcji: 455
Rodzaj dania: Mięsne, Lunch, Na zimno
Stopień trudności:
Czasochłonność:
Koszt dania:
Cena dania: 6.88 zł
SKŁADNIKI:
Pomidor 170 g (1 x średnia sztuka)
Parówki drobiowe 100 g (2 x średnia sztuka)
Papryka czerwona 70 g (0.5 x średnia sztuka)
Bułka grahamka 45 g (0.5 x sztuka)
Ogórki konserwowe 20 g (2 x sztuka)
Masło 5 g (1 x łyżeczka)

* w celu sprawdzenia wartości kalorycznej poszczególnych składników proszę kliknąć na nazwę
DODATKI:

sól, pieprz

SPOSÓB WYKONANIA:

Parówki gotować przez 3 minuty w wodzie. Warzywa pokroić, przyprawić do smaku solą i pieprzem i wymieszać. Bułkę posmarować masłem. 



Skomentuj (0)

  • Kamila K.Kamila K.2013-02-15 11:32
    myślałam, że to jakaś potrawka, a to kanapka z gotowaną parówką i warzywami

Login:
Hasło:
Nie pamiętasz hasła?
Zaloguj się FB