Przepisy

Data dodania: 2011-10-27         wyślij link e-mailem        

3+1 GRATIS!

Zaproś nowych użytkowników i korzystaj z wybranej diety BEZ OPŁAT!

Pasta serowo - jajeczna

Pasta serowo -  jajeczna
Pora dnia: Śniadanie, Przekąska, Kolacja
Smak: Ziołowy, Łagodny
Sposób przygotowania: Surowe składniki
Kcal: 894
Ilość porcji: 3
Kcal w 1 porcji: 298
Rodzaj dania: Wegetariańskie, Lunch, Na zimno
Stopień trudności:
Czasochłonność:
Koszt dania:
Cena dania: 10.93 zł
SKŁADNIKI:
Ser edamski 180 g (12 x pół plastra, z dużego bloku)
Cebula 110 g (1 x średniej wielkości)
Białko jaja kurzego 99 g (3 x sztuka duża)
Majonez, niskokaloryczny bez cholesterolu 75 g (5 x łyżka)

* w celu sprawdzenia wartości kalorycznej poszczególnych składników proszę kliknąć na nazwę
DODATKI:

sól, pieprz

SPOSÓB WYKONANIA:

Jajka ugotować na twardo, obrać. Ser i jajka zmielić w maszynce do mięsa. Cebulę pokroić w drobną kostkę, dodać do zmielonych składników. Doprawić solą i pieprzem dodać majonez i wymieszać.



Skomentuj (0)

  • Marzenna Marzenna 2012-12-03 12:05
    może być pyszna

Login:
Hasło:
Nie pamiętasz hasła?
Zaloguj się FB