Przepisy

Data dodania: 2015-01-13         wyślij link e-mailem        

3+1 GRATIS!

Zaproś nowych użytkowników i korzystaj z wybranej diety BEZ OPŁAT!

Pasta z sera twarogowego i wędzonej ryby

Pasta z sera twarogowego i wędzonej ryby
Pora dnia: Śniadanie, Przekąska, Kolacja, Podwieczorek
Smak: Słony
Sposób przygotowania: Surowe składniki
Kcal: 672
Ilość porcji: 2
Kcal w 1 porcji: 336
Rodzaj dania: Rybne
Stopień trudności:
Czasochłonność:
Koszt dania:
Cena dania: 24.63 zł
SKŁADNIKI:
Pietruszka, natka 200 g (1 x pęczek)
Makrela, wędzona 125 g (1 x sztuka, wędzona bez skóry i ości)
Ser twarogowy chudy 100 g (0.5 x kostka)
Chleb żytni razowy 80 g (2 x kromka)
Jogurt naturalny 2% tłuszczu 40 g (2 x łyżka)
Sałata 10 g (2 x liść)
Otręby pszenne 8 g (2 x łyżka)

* w celu sprawdzenia wartości kalorycznej poszczególnych składników proszę kliknąć na nazwę
SPOSÓB WYKONANIA:

Z ryby zdjąć skórę, oddzielić od ości, rozdrobnić. Ser i rybę przepuścić przez maszynkę, połączyć z mlekiem (bądź zmiksować dodając stopniowo jogurtu), dodać otręby, drobno posiekaną pietruszkę, wymieszać). Chleb posmarować pastą i położyć liść sałaty. 



Skomentuj (0)


    Login:
    Hasło:
    Nie pamiętasz hasła?
    Zaloguj się FB