Przepisy

Data dodania: 2011-04-20         wyślij link e-mailem        

3+1 GRATIS!

Zaproś nowych użytkowników i korzystaj z wybranej diety BEZ OPŁAT!

Pasta z sera żółtego i dorsza

Pasta z sera żółtego i dorsza
Pora dnia: Śniadanie, Przekąska, Kolacja
Smak: Słony, Pikantny
Sposób przygotowania: Surowe składniki
Kcal: 438
Ilość porcji: 2
Kcal w 1 porcji: 219
Rodzaj dania: Rybne, Lunch, Na zimno
Stopień trudności:
Czasochłonność:
Koszt dania:
Cena dania: 4.92 zł
SKŁADNIKI:
Dorsz, wędzony 100 g (0.2 x sztuka)
Ser gouda 100 g (4 x plaster)
Jogurt naturalny 0% 60 g (3 x łyżka)

* w celu sprawdzenia wartości kalorycznej poszczególnych składników proszę kliknąć na nazwę
DODATKI:

2 łyżki posiekanego szczypiorku, sól

SPOSÓB WYKONANIA:

Ser zetrzeć na tarce, z ryby zdjąć skórę, oddzielić ości, rozdrobnić, połączyć z serem, dodać jogurt, utrzeć na jednolitą masę, wymieszać z posiekanym szczypiorkiem i doprawić do smaku.

 



Skomentuj (0)

  • Marzenna Marzenna 2012-11-19 11:18
    czy ja wiem

Login:
Hasło:
Nie pamiętasz hasła?
Zaloguj się FB