Przepisy

Data dodania: 2011-05-10         wyślij link e-mailem        

3+1 GRATIS!

Zaproś nowych użytkowników i korzystaj z wybranej diety BEZ OPŁAT!

Pasta z wędzonej makreli

Pasta z wędzonej makreli
Pora dnia: Śniadanie, Przekąska, Kolacja
Smak: Słony, Pikantny
Sposób przygotowania: Surowe składniki
Kcal: 1064
Ilość porcji: 4
Kcal w 1 porcji: 266
Rodzaj dania: Rybne, Lunch, Na zimno
Stopień trudności:
Czasochłonność:
Koszt dania:
Cena dania: 10.65 zł
SKŁADNIKI:
Makrela, wędzona 360 g (2 x sztuka)
Jajka kurze, całe 112 g (2 x bardzo dużej wielkości)
Cebula 110 g (1 x średniej wielkości)
Ogórki konserwowe 40 g (4 x sztuka)
Jogurt naturalny 0% 40 g (2 x łyżka)
Majonez, niskokaloryczny bez cholesterolu 15 g (1 x łyżka)

* w celu sprawdzenia wartości kalorycznej poszczególnych składników proszę kliknąć na nazwę
DODATKI:

sól, pieprz

SPOSÓB WYKONANIA:

Makrelę oczyścić z ości i zmielić. Jajka ugotowane na twardo, ogórki i cebulkę drobno pokroić w kosteczkę. Wszystkie składniki wymieszać ze sobą. Doprawić do smaku solą i pieprzem.



Skomentuj (0)


    Login:
    Hasło:
    Nie pamiętasz hasła?
    Zaloguj się FB