Przepisy

Data dodania: 2011-11-07         wyślij link e-mailem        

3+1 GRATIS!

Zaproś nowych użytkowników i korzystaj z wybranej diety BEZ OPŁAT!

Pomidorki z mozzarellą i sosem czosnkowym

Pomidorki z mozzarellą i sosem czosnkowym
Pora dnia: Śniadanie, Kolacja
Smak: Ziołowy, Łagodny
Sposób przygotowania: Surowe składniki
Kcal: 262
Ilość porcji: 2
Kcal w 1 porcji: 131
Rodzaj dania: Wegetariańskie, Dla diabetyków, Lunch, Na zimno
Stopień trudności:
Czasochłonność:
Koszt dania:
Cena dania: 11.67 zł
SKŁADNIKI:
Pomidor 340 g (2 x średnia sztuka)
Ser mozzarella, z obniżoną zawartością tłuszczu 125 g (1 x kula)
Jogurt naturalny 0% 40 g (2 x łyżka)
Czosnek 10 g (2 x ząbek)

* w celu sprawdzenia wartości kalorycznej poszczególnych składników proszę kliknąć na nazwę
SPOSÓB WYKONANIA:

Na pomidorowych plastrach położyć ser mozzarella też plasterki i polać sosem czosnkowym.

Sos czosnkowy: Jogurt wymieszać ze zgniecionym czosnkiem.



Skomentuj (0)

  • Marzenna Marzenna 2013-01-07 17:03
    jeszcze raz mówię zróbcie, bo sa pyszne
  • Marzenna Marzenna 2012-12-20 08:49
    wspaniałe mówię wam
  • Marzenna Marzenna 2012-08-29 19:31
    fajna przekąska

Login:
Hasło:
Nie pamiętasz hasła?
Zaloguj się FB