Przepisy

Data dodania: 2011-04-20         wyślij link e-mailem        

3+1 GRATIS!

Zaproś nowych użytkowników i korzystaj z wybranej diety BEZ OPŁAT!

Ryba w ziołach

Ryba w ziołach
Pora dnia: Obiad
Smak: Słony, Ziołowy, Łagodny
Sposób przygotowania: Duszenie
Kcal: 484
Ilość porcji: 4
Kcal w 1 porcji: 121
Rodzaj dania: Rybne, Lunch
Stopień trudności:
Czasochłonność:
Koszt dania:
Cena dania: 12.72 zł
SKŁADNIKI:
Dorsz, świeży 400 g (4 x porcja/filet)
Cebula 110 g (1 x średniej wielkości)
Koncentrat pomidorowy 30% 31 g (1.25 x łyżka)
Olej rzepakowy, uniwersalny 13 g (1.25 x łyżka)

* w celu sprawdzenia wartości kalorycznej poszczególnych składników proszę kliknąć na nazwę
DODATKI:

05 łyżeczki bazylii, 05 łyżeczki oregano 05 łyżeczki tymianku, liść laurowy

SPOSÓB WYKONANIA:

Koncentrat, posiekaną cebulą, suszone zioła, liść laurowy i olej wymieszać i podgrzewać, włożyć filety, dusić na małym ogniu ok 15 minut.

 



Skomentuj (0)


    Login:
    Hasło:
    Nie pamiętasz hasła?
    Zaloguj się FB