Przepisy

Data dodania: 2013-07-23         wyślij link e-mailem        

3+1 GRATIS!

Zaproś nowych użytkowników i korzystaj z wybranej diety BEZ OPŁAT!

Sałatka ze szpinakiem, mandarynkami i orzechami

Sałatka ze szpinakiem, mandarynkami i orzechami
Pora dnia: Śniadanie, Przekąska, Kolacja, Podwieczorek
Smak:
Sposób przygotowania: Surowe składniki
Kcal: 1904
Ilość porcji: 4
Kcal w 1 porcji: 476
Rodzaj dania: Wegańskie, Wegetariańskie, Lunch, Na zimno
Stopień trudności:
Czasochłonność:
Koszt dania:
Cena dania: 43.72 zł
SKŁADNIKI:
Mandarynki 520 g (8 x średnia sztuka, bez skóry)
Szpinak, świeży 500 g (1 x paczka)
Orzechy włoskie, suszone 240 g (8 x garść, bez łupinek)
Ocet winny, balsamiczny 64 g (4 x łyżka)

* w celu sprawdzenia wartości kalorycznej poszczególnych składników proszę kliknąć na nazwę
DODATKI:

bazylia

SPOSÓB WYKONANIA:

Szpinak i mandarynki umyć, te obrać i podzielić na kawałki. Oba składniki przełożyć do miski, posypać orzechami oraz polać octem balsamicznym i doprawić do smaku.



Skomentuj (0)


    Login:
    Hasło:
    Nie pamiętasz hasła?
    Zaloguj się FB