Przepisy

Data dodania: 2011-09-26         wyślij link e-mailem        

3+1 GRATIS!

Zaproś nowych użytkowników i korzystaj z wybranej diety BEZ OPŁAT!

Sałatka z selerem, jajkiem i szynką

Sałatka z selerem, jajkiem i szynką
Pora dnia: Śniadanie, Przekąska, Kolacja, Podwieczorek
Smak: Ziołowy, Łagodny
Sposób przygotowania: Surowe składniki
Kcal: 368
Ilość porcji: 1
Kcal w 1 porcji: 368
Rodzaj dania: Dla diabetyków, Mięsne, Lunch, Na zimno
Stopień trudności:
Czasochłonność:
Koszt dania:
Cena dania: 4.92 zł
SKŁADNIKI:
Jogurt naturalny 0% 150 g (1 x mały kubek)
Ogórki konserwowe 120 g (12 x sztuka)
Seler sałatkowy 104 g (0.65 x słoik)
Ananas w gęstym syropie, plastry z puszki 60 g (2 x krążek)
Jajka kurze, całe 56 g (1 x bardzo dużej wielkości)
Szynka, z indyka 45 g (3 x plaster)
Kukurydza, konserwowa 45 g (3 x łyżka)

* w celu sprawdzenia wartości kalorycznej poszczególnych składników proszę kliknąć na nazwę
SPOSÓB WYKONANIA:

Jajko ugotować na twardo i obrać. Składniki pokroić w kostkę. Seler odcedzić. Wszystko wymieszać.



Skomentuj (0)

  • Kamila K.Kamila K.2013-01-11 16:13
    bardzo lubię tę sałatkę
  • Marzenna Marzenna 2012-11-04 09:39
    też pyszna

Login:
Hasło:
Nie pamiętasz hasła?
Zaloguj się FB