Przepisy

Data dodania: 2011-05-11         wyślij link e-mailem        

3+1 GRATIS!

Zaproś nowych użytkowników i korzystaj z wybranej diety BEZ OPŁAT!

Sałatka z truskawek i zielonych jabłek

Sałatka z truskawek i zielonych jabłek
Pora dnia: Śniadanie, Przekąska, Podwieczorek
Smak: Słodki
Sposób przygotowania: Surowe składniki
Kcal: 196
Ilość porcji: 1
Kcal w 1 porcji: 196
Rodzaj dania: Wegańskie, Wegetariańskie, Lunch, Na zimno
Stopień trudności:
Czasochłonność:
Koszt dania:
Cena dania: 5.43 zł
SKŁADNIKI:
Truskawki 150 g (1 x szklanka)
Jabłko 100 g (1 x sztuka, ze skórą)
Miód pszczeli 21 g (1 x łyżka)
Oliwa z oliwek 5 g (1 x łyżeczka)

* w celu sprawdzenia wartości kalorycznej poszczególnych składników proszę kliknąć na nazwę
SPOSÓB WYKONANIA:

Pokrojone w kostkę jabłka moczyć przez 10 min w osolonej wodzie. Pokroić truskawki w plasterki i pomieszać z jabłkami. Wyłożyć na talerz i polać 1 łyżką oliwy z oliwek pomieszaną z miodem. 

 



Skomentuj (0)

  • vera_bez_rovera vera_bez_rovera 2016-07-31 23:36
    Smakowało mi.
  • Dorota SzymańskaDorota Szymańska2012-10-31 10:04
    no fakt, dziwne
  • Marzenna Marzenna 2012-10-14 09:20
    dziwna

Login:
Hasło:
Nie pamiętasz hasła?
Zaloguj się FB