Przepisy

Data dodania: 2014-04-07         wyślij link e-mailem        

3+1 GRATIS!

Zaproś nowych użytkowników i korzystaj z wybranej diety BEZ OPŁAT!

Sałatka z żółta papryką i kiełkami

Sałatka z żółta papryką i kiełkami
Pora dnia: Śniadanie, Przekąska, Kolacja, Podwieczorek
Smak: Łagodny
Sposób przygotowania: Surowe składniki
Kcal: 916
Ilość porcji: 4
Kcal w 1 porcji: 229
Rodzaj dania: Wegańskie, Wegetariańskie, Lunch, Na zimno
Stopień trudności:
Czasochłonność:
Koszt dania:
Cena dania: 14.34 zł
SKŁADNIKI:
Papryka żółta 560 g (4 x średniej wielkości)
Kiełki rzodkiewki 160 g (8 x garść)
Sałata 100 g (20 x liść)
Pestki dyni 60 g (12 x łyżka)
Oliwa z oliwek 40 g (4 x łyżka)

* w celu sprawdzenia wartości kalorycznej poszczególnych składników proszę kliknąć na nazwę
DODATKI:

bazylia, estragon

SPOSÓB WYKONANIA:

Warzywa umyć, sałatę podzielić na kawałki, paprykę pokroić w paseczki i oba składniki przełożyć do miski, Dodać kiełki, posypać pestkami dyni, polać oliwą z oliwek, doprawić przyprawami i całość wymieszać.



Skomentuj (0)


    Login:
    Hasło:
    Nie pamiętasz hasła?
    Zaloguj się FB