Przepisy

Data dodania: 2012-02-03         wyślij link e-mailem        

3+1 GRATIS!

Zaproś nowych użytkowników i korzystaj z wybranej diety BEZ OPŁAT!

Serek wiejski z rzodkiewką i szczypiorkiem

Serek wiejski z rzodkiewką i szczypiorkiem
Pora dnia: Śniadanie, Kolacja
Smak: Słony, Pikantny
Sposób przygotowania: Surowe składniki
Kcal: 238
Ilość porcji: 1
Kcal w 1 porcji: 238
Rodzaj dania: Wegetariańskie, Lunch, Na zimno
Stopień trudności:
Czasochłonność:
Koszt dania:
Cena dania: 3.35 zł
SKŁADNIKI:
Serek twarogowy ziarnisty/wiejski/cottage chesse 150 g (1 x opakowanie)
Rzodkiewka 45 g (3 x sztuka)
Wafle ryżowe 20 g (2 x sztuka)
Szczypiorek 10 g (2 x łyżeczka)

* w celu sprawdzenia wartości kalorycznej poszczególnych składników proszę kliknąć na nazwę
SPOSÓB WYKONANIA:
Do serka wiejskiego dodać pokrojoną rzodkiewkę i szczypiorek. Przyprawić do smaku solą i pieprzem. Podać z waflami ryżowym.


Skomentuj (0)

  • Kamila K.Kamila K.2012-12-03 11:19
    dzisiaj jadłam serek wiejski :) uwielbiam

Login:
Hasło:
Nie pamiętasz hasła?
Zaloguj się FB