Przepisy

Data dodania: 2016-05-08         wyślij link e-mailem        

3+1 GRATIS!

Zaproś nowych użytkowników i korzystaj z wybranej diety BEZ OPŁAT!

Sos chrzanowo-serowy wiedeński

Sos chrzanowo-serowy wiedeński
Pora dnia: Przekąska
Smak: Łagodny
Sposób przygotowania: Duszenie
Kcal: 356
Ilość porcji: 2
Kcal w 1 porcji: 178
Rodzaj dania: Na zimno
Stopień trudności:
Czasochłonność:
Koszt dania:
Cena dania: 2.32 zł
SKŁADNIKI:
Serek twarogowy homogenizowany, pełnotłusty 150 g
Mleko spożywcze 2% tłuszczu 120 g (8 x łyżka)
Chrzan 30 g
Musztarda 20 g (1 x łyżka)

* w celu sprawdzenia wartości kalorycznej poszczególnych składników proszę kliknąć na nazwę
DODATKI:

sól, sok z cytryny

 

SPOSÓB WYKONANIA:

Twarożek i mleko ubić na pianę, następnie dodać oczyszczony, drobno posiekany chrzan i wymieszać. Przyprawić musztardą, solą, cukrem i sokiem z cytryny.



Skomentuj (0)


    Login:
    Hasło:
    Nie pamiętasz hasła?
    Zaloguj się FB