Przepisy

Data dodania: 2012-02-13         wyślij link e-mailem        

3+1 GRATIS!

Zaproś nowych użytkowników i korzystaj z wybranej diety BEZ OPŁAT!

Szparagi z masłem

Szparagi z masłem
Pora dnia: Przekąska, Obiad, Kolacja, Podwieczorek
Smak: Łagodny
Sposób przygotowania: Gotowanie
Kcal: 104
Ilość porcji: 2
Kcal w 1 porcji: 52
Rodzaj dania: Wegetariańskie, Afrodyzjak, Lunch, Na zimno
Stopień trudności:
Czasochłonność:
Koszt dania:
Cena dania: 3.01 zł
SKŁADNIKI:
Szparagi, konserwowe 200 g (1 x słoik mały)
Masło 10 g (2 x łyżeczka)

* w celu sprawdzenia wartości kalorycznej poszczególnych składników proszę kliknąć na nazwę
SPOSÓB WYKONANIA:
Szparagi podgrzewamy w wodzie ze słoiczka na małym ogniu, nie gotujemy. Rozpuszczamy masło i polewamy nim szparagi.
UWAGI:
Szparagi konserwowe w sezonie można zastąpić świeżymi.


Skomentuj (0)

  • Marzenna Marzenna 2013-05-17 06:59
    mogą być dobre
  • Kamila K.Kamila K.2013-01-10 18:34
    muszę zrobić i spróbować
  • Dorota SzymańskaDorota Szymańska2012-11-06 11:58
    mniam
  • Dorota SzymańskaDorota Szymańska2012-11-06 11:57
    mniam

Login:
Hasło:
Nie pamiętasz hasła?
Zaloguj się FB