Przepisy

Data dodania: 2012-04-10         wyślij link e-mailem        

3+1 GRATIS!

Zaproś nowych użytkowników i korzystaj z wybranej diety BEZ OPŁAT!

Twarożek z migdałów ze szczypiorkiem i rzodkiewką

Twarożek z migdałów ze szczypiorkiem i rzodkiewką
Pora dnia: Śniadanie, Przekąska, Kolacja
Smak: Łagodny
Sposób przygotowania: Surowe składniki
Kcal: 586
Ilość porcji: 2
Kcal w 1 porcji: 293
Rodzaj dania: Wegańskie, Wegetariańskie, Lunch, Na zimno
Stopień trudności:
Czasochłonność:
Koszt dania:
Cena dania: 8.27 zł
SKŁADNIKI:
Migdały 100 g
Rzodkiewka 60 g (4 x sztuka)
Szczypiorek 20 g (4 x łyżeczka)

* w celu sprawdzenia wartości kalorycznej poszczególnych składników proszę kliknąć na nazwę
DODATKI:

sól, pieprz

SPOSÓB WYKONANIA:

Migdały zalewamy gorącą wodą. Obieramy z brązowych łupinek. Migdały miksujemy na gładką masę. Rzodkiewkę kroimy w drobną kostkę. Szczypiorek siekamy na drobno. Do serka migdałowego dodajemy rzodkiewkę, szczypiorek, sól i pieprz. Dokładnie mieszamy. Podajemy z pieczywem.

 



Skomentuj (0)

  • Kamila K.Kamila K.2013-01-02 18:45
    nigdy nie jadłam z migdałami
  • Dorota SzymańskaDorota Szymańska2012-10-14 20:45
    Pycha :)
  • Ilona Ilona 2012-09-21 09:07
    Ja nie obieram migdałów, z czystego lenistwa i ciągłego pośpiechu. Ale pychotka!
  • Iza Iza 2012-08-31 16:19
    fajny przepis

Login:
Hasło:
Nie pamiętasz hasła?
Zaloguj się FB